Novosti v borbi s točo

Njega dni so prisegali na uporabo srebrovega jodida, ki se je trosil v jedro novihtnega oblaka in je preprečeval tvorbo velikih ledenih zrnc. Bistvo te borbe je bilo v tem, da se je kemikalija pravi čas raztrosila v jedru nevihtnega oblaka. Za to so uporabljali v Jugoslaviji rakete in pozneje v Sloveniji avione. Ker pa po mnenju strokovnjakov ni bilo ustreznega učinka, država raje subvencionira kmete pri protitočnem zavarovanju in pri nakupu mreže za zaščito sadovnjakov in vinogradov.

Že od nekdaj ni človek nemočno opazoval naravne ujme. Pred točo so zvonili zvonovi, streljali možnarji in prosili Boga usmiljenja z molitvijo, procesijo in zaklinjanjem pred cerkvijo v hude ure. Po Valvazorju je bilo veliko duhovnikov žrtev strele, ko so se morali z molitvijo izpostavljati pred cerkvijo

Danes se še vedno uporabljajo orgonski topovi, ki generirajo pozitivno orgonsko energijo, uničujejo negativno (DOR), preganjajo chemistry- mreže, ki jih v teoriji zarote delajo reaktivna letala. Orgonski topovi ( bakrena cev z vlitki smole in kovinskih ostružkov) preganjajo točo in mimogrede NLP naredijo vidne, če zaidejo v cono dometa. O tem je na spletu kar veliko objav.

Najnovejše pa je uporaba kisa. Kot je znano iz alternativnih virov, jabolčni kis učinkovito razkisa organizem ( čeprav je kis) in tudi atmosfero. Toča je baje posledica zakisanosti atmosfere. Če pred nevihto polivate kis, obešate v kis namočene rjuhe ali na kakšen drug način omogočate hlapom kisa širjenje v atmosfero, boste preprečili nastanek toče. Baje je v Sloveniji že preko dvatisoč polivalcev kisa.

Med njimi je tudi naš župan. Pa še orgonski top ima na vrtu.

Toliko v vednost, če boste pred nevihto zavohali kis.

  • Share/Bookmark


9 komentarjev ↓

#1   lordwales dne 13.07.2013 22:51

pejd na http://www.youtube.com
in vtipkaj gruntovčani, našel boš odlično epizodo Dudeka in nespelih proti točnih raket!

#2   Lugina dne 13.07.2013 22:52

Pomakanje avtorja v jabolčni kis (nikoli v vinski ), bi bilo odrešilno za razkisanje biološkega računalnika.

#3   Stric Marč dne 14.07.2013 09:03

Lugina. Predlog je na mestu. Pomakanje bi koristilo tudi razkislevanju telesa. Le oči si mora zaščititi. Ko bomo vsi to delali, bo lahko Gantar brez skrbi ukinil javno zdravstvo.

#4   stricmarc dne 14.07.2013 10:11

Lordwales. Res je. Sem še predvčerajšni, ko smo to nadaljevanko v živo spremljali vsak teden.

#5 Dajana  Dajana dne 16.07.2013 19:55

Stric Marč… kaj pa uporaba misli? :D Skoncentriraj se na nebo, 3 krat globoko dihaj in usmeri vso svojo energijo v nevihtne oblake… :D

Ti povem, da so tornadi umetno delo. Najbrž je toča tudi. Ko sem bila jaz otrok, ni nikoli padala toča kot oreh debela. :shock:

#6   stricmarc dne 17.07.2013 08:42

Moje misli so preplitve. Ko vizualiziram denar in se skoncentriram na vesoljsko tiskarno, se v denarnici nič ne pozna. Vsaj nekaj sto miljonov ljudi je lačnih in si močno želijo hrane, pa se želje in vizualizacija ne realizirajo.

#7 Dajana  Dajana dne 17.07.2013 09:51

Stric marč… tvoje misli so čisto v redu. :) Smo pač polni prepričanj od prej, kako kaj zdaj izgleda in preveč se osredotočamo na to, da tega, kar si želimo, še ni.

Pa je, a ga ne moremo videti. :)

Vse je v redu… zelo hitro se vsi spreminjamo. Najprej pa moramo poskrbeti zase in za svoje misli! Da poiščemo vedno misel, ki se občuti bolje in da se nikoli ne kritiziramo.

Najpomembnejši si ti in to, kar si misliš o sebi. Vse ostalo je drugotnega pomena in na to sploh ne moreš vplivati!

#8   darko dne 25.07.2013 13:31

Današnji čas je idealen za nove pristope v borbi proti toči, za krepitev zdravja, za hujšanje, za podjetniški uspeh, za uspeh v ljubezni, itd. Razlog za to je v tem, da se je “uradna znanost” preveč odtujila od dejanskih problemov prebivalstva. Tudi cerkav se ukvarja v glavnem z ekonimijo in politiko, namesto, da bi skrba za “moralo”. Zato je zelo veliko prostora za najrazličnejše “šarlatane”, ki najpogosteje prodajajo “meglo”, oziroma zavajajo ljudi. Še celo nacionalni mediji, kot so TVS, POP TV, Delo, itd. pogosto povabijo k sodelovanju “strokovnjake”, ki niso najbolj kompetentni za določeno tematiko. Zato nič čudnega, da se v medijih pojavljajo “škogarice”, strokovnjaki za “zdravo sol”, strokovnjaki za “informirano vodo”, strokovnjaki za različne načine zdravljenja, strokovnjaki za pravilni način prehranjevanja, “razni finančni svetovalci”, itd. V ta kontekst štejem tudi nove načine borbe proti toči. Ne trdim, da je vse to le zavejanje poslušalcev in potrošnikov. Marski kaj od tega ima tudi znanstvene osnove in je v veliki meri resnično. Velik delež od tega pa je zavajanja ljudi.

#9   stricmarc dne 26.07.2013 09:46

Veliko odgovornosti nosi tudi stroka. Od priznanih znanstvenikov jih je le malo, ki dematirali posamezne teorije in jih dokazali, kot napačne. Le ob bližanju sodnega dne po majevskem kopledcarju in ob posebni planetarni konstalaciji, ko je že skoraj dobilo pričakovanje kataklizme resne razsežnosti, se je oglasila storka. Od redkih znanstvenikov se občasno izpostavi samo dr. Strnad.
Če bi polivanje s kisom tudi imelo kakšno strokovno osnovo. je nekaj litrov kisa premalo, da bi prišli hlapi do oblakov. Očitno gre za prenos informacije po nam neznanih poteh. Zaskrbljujoče je bolj dejstvo, da se izobraženi ljudje oklepajo posodobljene srednjeveške magije in alkimizma.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !