Mahnič ga mahne

Ob vstopu KNOVS v NPU se je Žan Mahnič zapletel v spor z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar. Opozoril jo je, da njo postavlja vlada in med vrsticami je bilo razumeti kot grožnjo, da jo bo nova vlada zamenjala, če komisiji ne bo omogočila vpogled v kartoteke politikov in podatke, kdo je te evidence gledal.

Da direktorje policije in še marsikoga drugega postavlja vlada , je res. Da ob menjavi vlade zapiha orkanski kadrovski piš, ki odnese nesposobne, nelojalne kadre in tudi druge, če rabimo mesto za naše, je tudi res.

In kaj je narobe rekel Žan Mahnič? Narobe je le to, da se o tem ne govori, saj imamo demokracijo in ljudi postavljamo po »sposobnosti«. Takšno govorjenje se nespodobi!

  • Share/Bookmark


3 komentarjev ↓

#1   Anonimnež dne 24.02.2020 16:25

Mislim, da se je Žan Mahnič malo preveč zaletel in presegel navodila svojega nadrejenega. Če ga bo tako lomil, se mu lahko zgodi, da bo pri naslednjih volitvah izpadel iz igre.

#2   stricmarc dne 26.02.2020 20:03

Sedaj je Mahničeva stranka na oblasti, Nič več groženj, pač pa od besed k dejanjem.
“SDS bo takoj ob prevzemu oblasti depolitizirala policijo …” ( iz volilnega programa ZATE 2018)

#3   Anonimnež dne 27.02.2020 09:41

Za Žana Mahniča je pomembno, ali dela točno to, kar od njega zahteva njegov nadrejeni. Pri tem mora biti pazljiv, da ne bo preveč inovativen.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !