Trije kralji

Včeraj je na TV ekranu nastopila Trojka ( Janša, Tonin in Počivalšek) , ki nam je razložila zapovedi, prepovedi, kazni na poti, ki nas bo popeljala iz korona krize. Politična zbiranja in protesti bodo še prepovedani. In iz KUL moke ne bo kruha. Najboljša vlada v zgodovini RS ostane, pa pika!

Lahko povemo dejstva tudi drugače.

Sveti trije kralji Janez, Matej in Zdravko so naznanili etape poti odrešitve od virusne inačice zla. Okoli Božiča je z začetkom cepljenja zasijala luč odrešitve, ki daje upanja tudi najbolj zaslepljenimi. Maska, razkuževanje in distanca ostajajo osnovno orožje slehernika , ki ga naj dosledno uporabljamo ne le zaradi lastnega zdravja, pač pa tudi zaradi usmiljenja in ljubezni do drugih. Sami pa se bodo še naprej trudili, da nas popeljejo do novih rednih volitev zdrave in v veri in domoljubju okrepljene.

  • Share/Bookmark


2 komentarjev ↓

#1   Darko dne 11.01.2021 15:37

Morda bomo do vstajenja že premagali Korona virus, tako kot je odrešenik premagal smrt. Vendar pa bo to zelo težko, saj je “Velika noč” že 4. aprila.

#2   Marjan dne 11.01.2021 16:13

Če ne do Velike noči, pa vsaj do Vnebovzetja, ko se bo potrebno počasi pripraviti za na morje. Dopust na morju si Slovenec ne bo pustil vzeti. Pa korona gor ali dol!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !